حاوی میزان روغن زیاد و قند کم است ( برخلاف توتون ویرجینیا). خنک میسوزد و دارای طعمی آجیلی است. هنگامی که ترکیبات اولیه خاصیت قلیایی داشته باشند اضافه کردن برلی باعث ایجاد سوزش زبان می گردد. با انجام مرحله casing (همان طعم دار و با روکش دار کردن) که یکی از مراحل فرایند تهیه توتون است، احتمال ایجاد حالت سوزش زبان با اضافه شدن برلی کمتر میشود و هر چه خاصیت اسیدی طعم دهنده بیشتر باشد حالت سوزش زبان ایجاد شده توسط برلی نیز کمتر میشود. فرق بین ماسک |نمدی| سه لایه | پزشکی
لوازم مورد نیاز هر پیپ کش
مختصری درباره توتون برلی
برلی ,زبان ,ایجاد ,توتون ,سوزش ,خاصیت ,سوزش زبان ,حالت سوزش ,کمتر میشود ,ایجاد حالت ,است، احتمال
درباره این سایت