محل تبلیغات شما
حاوی میزان روغن زیاد و قند کم است ( برخلاف توتون ویرجینیا). خنک میسوزد و دارای طعمی آجیلی است. هنگامی که ترکیبات اولیه خاصیت قلیایی داشته باشند اضافه کردن برلی باعث ایجاد سوزش زبان می گردد. با انجام مرحله casing (همان طعم دار و با روکش دار کردن) که یکی از مراحل فرایند تهیه توتون است، احتمال ایجاد حالت سوزش زبان با اضافه شدن برلی کمتر میشود و هر چه خاصیت اسیدی طعم دهنده بیشتر باشد حالت سوزش زبان ایجاد شده توسط برلی نیز کمتر میشود.

فرق بین ماسک |نمدی| سه لایه | پزشکی

لوازم مورد نیاز هر پیپ کش

مختصری درباره توتون برلی

برلی ,زبان ,ایجاد ,توتون ,سوزش ,خاصیت ,سوزش زبان ,حالت سوزش ,کمتر میشود ,ایجاد حالت ,است، احتمال

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روستای میرعبدلی Sisilix السلام علیک یا امیرالمومنین علیه السلام